نكاتي مهم درباره روش صحيح استفاده و نگهداري باتري هاي قابل شارژ
http://www.i8i.ir/all/modem/router/pb/15.htm

در صفحه پانزدهم ميخوانيم:


 wireless router-111222

صفحه اصلي i8i >> روتر هاي جيبي 3G - 4G >> باتري هاي ليتيومي و پاوربانك را بهتر بشناسيم
 

pb.i8i.ir

 
  صفحه اصلي مودم دانگل مودم جيبي3G مودم جيبي4G روتر وايفاي گوشي تبلت لوازم رايانه لوازم ديگر پشتيباني خريد اينترنتي ارتباط با ما  
آمار بازديد
ارتباط با ما
ارتباط با سايت
نشان سايت
 
مودم هاي معرفي شده در بخش هاي ديگر سايت

مودم هاي سيمكارتي  يو اس بي (دانگل)
GSM 3G USB

مودم دانگل هواويE173
مودم دانگل هواويE122
مودم دانگل هواويE176
مودم دانگل هواويE150
مودم دانگل هواويE153
مودم دانگل هواويE160
مودم دانگل هواويE171
مودم دانگل هواويE175
مودم دانگل هواويE180
مودم دانگل هواويE1550

ارسال پيام كوتاه گروهي بتوسط مودم هاي بالا بدليل دسترسي به پورت كام امكان پذير ميباشد.

روتر هاي جيبي-پاوربانكي و رو ميزي واي فاي دار WiFi Router
  روتر جيبي پاوربانكي روتر روميزي خانگي دانستيهائي درباره باتري پاوربانكي  
  فهرست 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16  

 

روش صحيح  استفاده و نگهداري باتري هاي قابل شارژ

ذيلا به مواردي  كه ميبايست در خصوص تمامي باتري ها ي قابل شارژ (يعني هر دو نوع) توجه شود ميپردازيم.

1- شارژ كردن باتري هاي قابل شارژ ليتيومي با يك شارژر استاندارد و پر و خالي كردن آن بروش درست

در اينباره قبلا در   صفحه 13  بطور جامع توضيح داده شد.

2-  باتري هاي قابل شارژ ليتيومي را بيكار بحال خود رها نكنيم.

از قديم گفتند بيگاري بهتر از بيكاريست. و اين در مورد باتري ها (انواع مختلف قابل شارژ) كاملا مصداق دارد.
يك باتري خوب، انرژي ذخيره شده در خود را بتدريج و در عرض 8 الي 12 ماه از دست مبدهد (نشت داخلي ميكند) و عامل حرارت محيط در سرعت آن سهيم است. باتري نامرغوب حتي ممكن است كمتر از 4 ماه همه ظرفيتش را از دست بدهد. يك باتري خراب فقط در عرض چند دقيقه اين عمل مهم را انجام خواهد داد!
ولي هميشه يك كاربر در شرايط اضطراري قرار ندارد و فقط گاهي ناچار به استفاده از باتري همراه ميشود. پس چه بايد كرد؟

لازم است به اين نكته مهم  توجه داشته باشيداولا باتري را خالي، و بحال خود رها نكنيد بلكه ابتدا آنرا كاملا پر كرده و سپس هنگام عدم استفاده در داروخانه يخچال تان قرار دهيد. خالي ماندن باتري در طولاني مدت ميتواند ايجاد اتصال كوتاه در باتري بنمايد و يا اينكه بخواب برود و ناچار با شيوه هاي شوك دادن و غير متعارفي كه ممكن است چندان هم مفيد فايده نباشد آنرا بيدار كرد. در نتيجه پر كردن و سپس كنار گذاشتن روش صحيح تري است تا خالي گذاشتن آن.

لازم است به اين نكته مهم  توجه داشته باشيدثانيا ماهي يكبار هم كه شده يك استفاده بيخودي از آن بگيريد و بعبارتي: باتري حداقل ماهي يك بار  پر و خالي شود.
(بجاي اينكه با شارژر برقي گوشي تان را پر كنيد با پاوربانكتان پركنيد.) با اين روش يك باتري خوب و استاندارد، هزار و پانصد بار با صد در صد توان نامي خود قابل استفاده است (تا حدي كه ميتوانيد به نزديكان تان توصيه كنيد كه بعد از شما-البته صد و بيست سال!- آنها نيز باتري تان را  حداقل ماهي يك بار پر و مصرف كنند تا از بين نرود).

لازم است به اين نكته مهم  توجه داشته باشيدتا زمانيكه باتري خريداري شده را ببرق نزديد ميتوانيد مدت هاي مديد آنرا در داروخانه يخچال تان نگهداريد اما با اولين شارژ، ميبايست دست كم ماهي يك بار آنرا پر و خالي كنيد تا باتري تان از بيشترين عمر و كارايي برخوردار شود.

3-  مراقبت هاي فيزيكي لازم، از باتري هاي قابل شارژ ليتيومي:

لازم است به اين نكته مهم  توجه داشته باشيداتصال كوتاه كردن دو سر باتري، تحت فشار يا ضربه قرار گرفتن باتري، تحت حرارت حتي تابش مستقيم آفتاب،  سوراخ شدن بدنه باتري، همه از خشونت هاي ممنوعه ميباشند.
لازم است به اين نكته مهم  توجه داشته باشيدلازم به ذكر است كه چنانكه سيم هاي رابط متصل شده به باتري يا اتصالات مربوطه از جنس مرغوب نباشند بسادگي يا پاره شده يا اتصال كوتاه ميشوند. به كيفيت سيم ها و رابط ها دقت كرده و هنگام كار با آن نيز سهل انگاري نكنيد.
بعضي سيم رابط هاي چيني بقدري نامرغوب هستند كه به هيچ وجه صلاح نيست از آنها استفاده كنيد آنها را با نوع مرغوب و زره دار و گارانتي دار تعويض كنيد.
پايانه هاي يو اس بي و ميكرو يو اس بي نصب شده در پاوربانكتان نيز بسيار حساس و ظريف هستند و چند بار فشار آوردن به آنها (در هنگام اشتباهي وصل كردن سيم رابط ها) باعث كنده شدن از روي بردشان شده و دچار قطع و يا اتصالي خواهند شد.
توجه داشته باشيد كه يك باتري پاور بانك با ظرفيت بالا، خيلي هم بي شباهت به يك بمب دستي نيست، پس كاملا مراقب سيم رابط و اتصالات آن باشيد!

4-  مراقبت هاي رطوبتي

در ارتباط با اين موضوع قبلا توضيحات لازم داده شد. قطعا افتادن باتري در آب، سريع ترين راه براي نابودي باتري ارزشمندتان خواهد بود و شايد اگر براي باتري پاور بانكي خود يك كيف مناسب در نظر بگيريد آنرا از بسياري از صدمات حتي فيزيكي در امان نگه خواهيد داشت، بخصوص افتادن در آب. چراكه يك كيف خوب و ضد آب ميتواند هميشه محافظ عالي براي اين جور مواقع ناخواسته باشد و عمر بيشتري را براي آن تضمين كند.

5-  آيا بالا بردن مشخصه هاي الكتريكي باتري هاي قابل شارژ ليتيومي كار درستي است؟

لازم است به اين نكته مهم  توجه داشته باشيدموازي كردن دو باتري با هم براي بدست آوردن جريان دهي بيشتر، نيز كاريست برخلاف قاعده و اصول الكترونيك. و مضرات آن بيش از فوايد آنست. اما سري كردن آنها براي بدست آوردن ولتاژ بيشتر هنگامي مجاز است كه هر دو باتري در يك زمان و از يك مكان با يك شماره سريال تهيه شده باشد.

6-  روش صحيح كار مداوم و طولاني، از وسايلي كه داراي باتري هاي قابل شارژ ليتيومي هستند.

باتري هاي قابل شارژ وقتي كاملا پر ميشوند، اگر هنوز ببرق باشند قاعدتا بدليل مدار قطع ولتاژي كه دارند از مسير شارژ خارج شده، منبعد اگر جرياني از وسيله تان كشيده شود، از برق استفاده ميشود نه از باتري. اما اين شرط دارد و شرط آن اينست كه اولا باتري كاملا پر باشد و ثانيا جرياني كه ميخواهيد مصرف كنيد در حد و توان شارژر باشد و اگر شارژر نتواند از پس آن برآيد بناچار باتري بميدان آمده و اين زياده خواهي شما را بي سر و صدا پاسخ خواهد داد و عملا ممكن است متوجه نشويد كدامشان بودند كه بشما برق دادند. (هركدام گرم بودند بدانيد كار اوست!)
البته گاهي پيش ميايد كه شما ناچاريد از يك وسيله همراه، نه بشكل همراه، بلكه بطور ثابت و روميزي استفاده كنيد. مثل بلوتوث يا تبلت يا بلندگو. حال اگر بخواهيد آنرا از برق جدا كنيد، دايما دستگاه شما از كار مي افتد و دايما با آن درگير خواهيد شد.
چنانكه اهل هويه و لحيم كاري نيستيد پس ناچاريد كه از خير اين توصيه هاي پيچ در پيچ بگذريد و آنرا دايما به منبع تغذيه وصل كنيد و هراز گاهي از برق قطع كرده و تا اتمام باتري آن كار كنيد و خانه آخر، بعد صد سال كه باتري خراب شد، سخاوتمندانه يكي ديگر بخريد!
اما اگر آچار بدست هستيد، ميتوانيد باتري داخلي را به يك كليد سه حالته و يا فيش آداپتوري وصل كرده و هنگام اضطرار آنرا وارد مدار كنيد و در حالت معمول، منبع تغذيه را به وسيله تان متصل نماييد تا هيچگاه باتري از بين نرود (تقريبا چيزي شبيه به لب تاپ).

نكاتي مهم درباره روش صحيح استفاده و نگهداري باتري هاي قابل شارژ

لازم است به اين نكته مهم  توجه داشته باشيديك ترفند خوب:
چنانكه ميخواهيد ساعت ها با وسيله باتري خورتان كار كنيد (كار طولاني اما مقطعي مثل وبگردي با گوشي) بهتر است كه آنرا به رايانه يا شارژرتان متصل كنيد تا عملا از برق استفاده شود نه از باتري، و با اين روش بطول عمر و دوام باتري تان افزوده خواهد شد.

 

روتر واي فاي  با باتري پاوربانكي 7800 ميلي آمپري به چه دليل باتري هاي همراه-پاوربانكي، داراي يك چراغ قوه يا روتر هم هستند؟

در گذشته اينطور نبود اما امروزه ميبينيم كه معمولا يك يا دو لامپ ال دي دي يا فلاش كاملا قوي و درخشان نيز روي آن نصب شده است.
البته ممكن است بگوييد چه اشكالي دارد از اين وسيله نسبتا سنگيني كه با خود حمل ميكنيم يك استفاده خوب نيز در مواقع تاريك داشته باشيم. ولي اصل قضيه چيز ديگريست:
معمولا يك كاربر گوشي همراه، زماني بفكر تهيه يك شارژر همراه مي افتد كه يكي دوبار در خارج از منزل دچار قطع ارتباط ناگوار شده و قرار يا كارش را از دست داده و مثل يك كاروان دزد زده بفكر تهيه دزدگير مي افتد. اما اي بسا در طول چند ماه، ديگر اين اتفاق برايش نيفتد و بخاطر وزن و حجم اضافي كه باتري همراه او دارد، آنرا آرام آرام كنار بگذارد ولي در مراجعه مجدد، شارژر همراهش  بدليل بيكار ماندن در زمان طولاني دچار فرسودگي شده باشد. به همين دليل وسيله اي روي آن نصب ميشود كه مورد استفاده زياد دارد بخصوص هنگام شب و موقع كليد انداختن درب منزل ميتواند بسيار كارگشا و خوش آيند باشد. و با اين روش در كاربر ايجاد انگيزه بهمراه داشتن و استفاده پيوسته از آنرا بنمايد.

جالب اينكه شركت "حيم" روش بسيار مناسب تري را انتخاب كرده است. اين شركت كه در طراحي روترهاي كم مصرف و جيبي سرآمد ميباشد، درون باتري پاور بانك فوق استاندارد خود، روتري را نصب كرده كه كاربرد فراوان براي كاربران اينترنتي داشته و با اين كاربردي كه براي باتري هاي همراه خود ايجاد كرده هيچگاه اين باتري ارزشمند، بيكار رها نخواهد شد و تا نفس آخر كه از  پنج سال و شش الي پنجاه و شش سال (!) ميتوان آنرا تخمين زد بكارش ادامه خواهد داد.

صفحه چهاردهم صفحه پانزدهم صفحه شانزدهم 
فهرست مطالب دانستنيها در باره باتري هاي پاوربانك

به اشتراك گذاري عنوان و نشاني مطلب فوق در سايت هاي اجتماعي

friendfeed cloob delicious digg twitter-تئوتر

ياهو-yahoo

google plus-گوگل پلاس گوگل بوت مارك-google bookmarks گوگل باز-google buzz بالاترين-balatarin Technorati linkedin-لينكدين whatsapp-واتس آپ facebook-فيس بوك telegram-تلگرام
بر پا شده سال 89 - بروز شده در بهار 96
Free web page counter